Gyógynövények | Izomlazító krémek | Masszázskrémek | Izületi gyulladás gyógyítása | Izületi fájdalom kezelése | Izületi Gyulladás Kezelése | Izületi fájdalomra | Izomláz | Sportkrémek | Izületi bántalmak | Izomgörcs kezelése | Balzsam | Izomhúzódás | Izomláz ellen | Oldaltérkép

FAIL (the browser should render some flash content, not this). FAIL (the browser should render some flash content, not this).

Wangprom Gyógynövény Sportkrémek


Wangprom Gyógynövény Sportkrémek általános információ

A Wangprom Herbal Gyógynövény Balzsam illetve sportkrém kivállóan alkalmazhatóak, minden sportoló számára mint sportkémek. A vietnámi balzsamhoz hasonló de teljesen egyedi sportkrémek-ről van szó, mely teljes mértékben gyógynövénykivonat koncentrátum. A Wangprom gyógynövény sportkrémek, több évszázados tradicionális Thai masszázsterápiában használt gyógyászati termék mely sportkrémek teljes mértékben különleges gyógynövénykivonat koncentrátumból áll. A Wangprom gyógynövény sportkrémek semmilyen mesterséges anyagot nem tartalmaznak.

A Wangprom gyógynövény sportkrémek kivállóan alkalmas sportolás előtt, bemelegítő krémként való használatra mely elősegíti az izomzat és az izom gyors bemelegedését ezzel jelentősen csökkentve a sportolás folytán esetlegesen bekövetkező sportsérülést.

A Wangprom Gyógynövény Sportkrémek szintén kivállóan alkalmazhatóak a sportolás levezetésében. A Wangprom Gyógynövény Sportkrémek anyagcsere gyorsító hatásának hála, az izomzatban felgyorsítja a tejsav lebontását így ön elkerülheti az esetlegesen fellépő izomlázat vagy izomgörcsöt, hála a Wangprom gyógynövény sportkrémek-nek.

Továbbá a Wangprom Gyógynövény sportkrémek, kivállóan alkalmas sportmasszázs alatt használatos masszázskrémként való használatra, mivel ellazítja az izmokat, serkenti a bőrt, megnyugtatja a testet.

sportkrémek, sportkrém, masszázskrém, izomláz sport krémek, sport krém sportkrémek, sportkrém, sport krémek, masszázs, izomgörcs sport krém

Mi is a Wangprom Gyógynövény sportkrémek!?

Ha megtekinti a Wangprom gyógynövény sportkrémek alapanyagait illetve hatóanyagait, szembesülhet azzal, hogy ennél a krémnél jobb sportkrémek-et nem is találhatna. A Wangprom Gyógynövény sportkrémek, csak és kizárólag természetes anyagokat tartalmaz, ami nem mondható el a összes többi forgalomban lévő sportkrémek-röl.

A sportkrémek egyik hatóanyaga a PLAI, a thai masszázsterapeuták egyik legrégebben használt gyógynövénykivonata amely izom és izületi panaszok kezelésére alkalmas.

A Wangprom gyógynövény sportkrémek másik hatóanyaga a HOPHEAD amely természetes fájdalom csillapító illetve gyulladás csökkentő.

A Wangprom sportkrémek további hatóanyagai a BORSMENTA és a KÁMFOR. A Wangprom sportkrémek-ben található borsmenta izomlazító és természetes fájdalomcsillapító, a kámfor természetes fertőzés gátló és természetes élinkítő hatású.

A wangprom gyógynövény sportkrémek-nek erős menta illata segíti a légzést és a menta kellemes friss illata serkentőleg hat az emberre.

sportkrémek, sportkrém, sport krémek, sport krém sportkrém, sport krémek, sportkrémek, sport krém sportkrémek, sport krémek, sportkrém, sport krém

A wangprom sportkrémek használata

Sportolás elött a sportkrémek használatát a orvosok álltal is ajánlott, melyet kb. 1-2 mm vastagságban a kezelendő testrészre kell kenni, majd enyhe mozdulatokkal a bőrbe dörzsölni. A sportkrémek sportolás előtti használata fokozza az izomzat terhelhetőségét. A sportkrémek csökkentik a sporsérülések kockázatát.

Sportolás után hatásosan alkalmazhatóak a sportkrémek, az izomfájdalmak kezelésére is. A kezelés naponta több (2-6) alkalommal megismételhető a wangprom izomlazító krémekkel.

Pakolás formájában is alkalmazható a wangprom izomlazító krémek, de a kezelt felületet nem szabad légmentes formában lezárni.

A sportkrémek amelyeket cégünk kinál kizárólag gyógynövényekből áll. A sportkrémek, kámforos kellemes illata, gyógynövénykivonata, serkentő hatásai miatt nagyrészt gyógykenőcsként használják.

A sportkrémek minden olyan ember számára ajánlott, aki aktívan sportol, hiszen a sportkrémek kiváló izomláz ellen is. A sportkrémek kiválóan alkalmazhatóak a sportmasszázs alatt is, hizsen kitűnő izomlazító hatású. A wangprom herbal természetes hatóanyagokból készít sportkrémek-et.